torsdag, december 07, 2006

80000

På lite mer än 7 månader har över 80000 besökt bloggen. Inte unika besökare förstås , men jättekul iallfall. Stort tack till alla ni som läser och kommenterar. Fortsätt med det och sprid gärna bloggen. Det är verkligen roligt att skriva och få komentarer.
Jag vet att jag har haft lite dåligt med idéer och varit dålig på att uppdatera bloggen men jag ska bättra mig.

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag lovar att sprida din blogg i ännu större utsträckning om du börjar propagera för att äta kött.

5:45 em  
Blogger Thérèse said...

Niklas - skriv gärna ett inlägg med köttpropaganda och maila det till mig. Jag lovar att det blir publicerat MEN jag kommer att vara den första som kommenterar och då kommer jag att fullstädigt såga hela inlägget. Numera äter jagendast ekologisk-glutenfri-vegan-kost och jag har aldig mått bättre

6:07 em  
Anonymous Anonym said...

Vad var det du INTE skulle säga, Therese...? ;)

Jaha! Äter du glutenfri vegankost? Det låter jätteseriöst. Vad spännande. Hur går det? Vad äter du för sorts mat? Är det svårt att utesluta t.ex. ägg i produkter?

6:42 em  
Blogger Thérèse said...

Johanna - nej jag äter vegetariskt som vanligt , ville bara reta Niklas lite. Glutenfri-vegan mat låter ganska knepigt och at inte få äta choklad skulle kännas jobbigt

6:49 em  
Anonymous Anonym said...

Oj, det var inte illa!
Passerade 10.000 besökare häromdagen, så man ligger i lä...men svårt att bli mer nishad än min blogg.

För övrigt har jag stor respekt för vegetarianer och veganer, liksom för nykterister för övrigt (var själv vegetarian i typ 6 år). Det kräver dock lite kunskap och ork, speciellt för att vara vegan (börjar räkna upp i huvet alla ställen man inte kan äta på, maträtter etc som vegan...).

10:20 em  
Anonymous Anonym said...

låter ganska krävande att vara vegan, mycket att tänkta på vad man får och inte ska äta...eller?
tror ändå att det kan var nyttig en tid.
vad äter dina barn då, är det också vegetariskt som gäller för de?
(vet nu inte hur gamla de är)

11:48 em  
Blogger Anna Malaga said...

Grattis!
Har precis kommit hem frân ett svinkallt Madrid. Men kul har vi haft!
Trots allt tror jag nog att ni har det varmare i Stockholm.

12:18 fm  
Blogger Thérèse said...

Erik - tack , jag ska länka din blogg och hoppas fler hittar dit. Den är verkligen värd läsare. Bra , välskriven och intressant. Jag blev veetarian när jag sommarjobbae på äggfarm när jag var 16 år. Eftersom jag ätt vegetariskt i 19år nu har det blivit en vana

Isabela - jag är ar "vanlig" vegetarian. Äter ägg och mjölk mn inte kött och fisk. Fast nu har jag povat fisk lite. Får se om jag börjar äta det. Har inte gjort det på 19 år. Mina barn och deras pappa äter allt och jag kan laga icke-vegetariskttill dom. Dom är 11 och 5 år och får välja vad dom vll och inte villäta när dom blir äldre.

Anna - tack , när jag pratade med barnens pappa i Madrid för ett par dagar sen hade dom fem grader varmare än Stockholm. 10 grader varmt är mycketkallare i Madrid än i Stockholm. Vi har ju ovenligt varmt i Sverige nu. Känns lite konstigt samtidigt som det ärskönt också.Fast barnen vill ha snö. Roligt att ni haft kul i Madrid. Det är nästan svårt att inte ha kul där. Får regelbundet "Madrid-sug"

9:51 em  

Skicka en kommentar

<< Home