söndag, juli 30, 2006

Jävla krig!

Jag är helt tom i huvudet , har inte haft nåt att skriva om på flera dagar och har varit uppkopplad ovanligt lite. Tänkte jag skulle gnälla lite på bomberna som faller över Libanon men jag kan istället rekommendera den här texten av Henry Ascher i ämnet. Otroligt bra skriven. Jag hade inte kunnat skriva det bättre själv.

För den som är sugen på musik kan jag rekommendera den här versionen av Sovjets nationalsång med svensk text som jag hittade på El Pedros blogg
Sovjets nationalsång är för övrigt den vackraste , pampigaste och bästa nationalsång som någonsin skrivits.
I Spanien har man förresten en nationalsång utan text eftersom katalaner och basker aldrig skulle acceptera en text på spanska och vice versa.

Nu ska jag ut och bada , jobba på solbrännan och försöka fundera ut blogginlägg. Tips mottages tacksamt!

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag är också alldeles tom i huvudet och har inga direkta bloggidéer. Jag har bara jobbiga beslut i hjärnan. Det senaste: följa med två kompisar till Thailand, Laos, Vietnam, Kambodja och eventuellt Bali. September-december. (Det är nu eller aldrig, kommer nog aldrig få chansen att göra en sådan resa senare.) Frågan är om det är något för mig. Men det kan ju vara bra i och med att jag är osäker på allt annat nu. Jag kommer aldrig komma fram till något!

12:23 em  
Blogger becka said...

Ja jävla krig! Min pappas familj emigrerade ju till Libanon i slutet av 50-talet, så jag har farbröder, fastrar, kusiner och kusinbarn där. Nu är allt sönderbombat och de har fått fly åt alla håll och kanter, blir så orolig, ledsen och frustrerad.

12:43 em  
Blogger Anna Malaga said...

Backa - intressant, jag har ocksâ nästkusiner i Libanon, men de flydde redan under 70-talet. Tänkte skriva om det ocksâ. Visst känns det som det aldrig tar slut.

1:24 em  
Blogger Thérèse said...

Johanna - ja , jag kan ju inte bestämma åt dig men jag tycker du ska till Asien i så fall , Frankrike ligger ju kvar så du kan åka dit och plugga franska i vår och i sommar eller sommar och hösten.
Thailand kan ni nog titta snabbt på , det är inte mitt favoritland och jag förstår inte varför alla andra älskar Thailand så mycket

Becka - ja , jag vet , har tänkt på din släkt nu också. Nej krig är aldrig bra

Anna - Ja , det känns som om det aldrig tar slut , tyvärr

6:18 em  
Blogger Kathy said...

Jag är här för att låta hela världen veta om denna fantastiska man som är specialiserad på alla relationsfrågor, är det uppbrott, skilsmässa, graviditet något alls, Dr. Ekpen är mannen som kan hjälpa dig att fixa det. Jag har arbetat med honom och han är en fantastisk trollformler, jag kan djärvt rekommendera honom till dig om du har utmaningar i ditt förhållande, oavsett om det är äktenskap. Kontakta honom via e-post: Ekpentemple@gmail.com eller WhatsApp +2347051979135

2:13 fm  

Skicka en kommentar

<< Home