lördag, juli 22, 2006

galenskap

Samtidigt som jag blir smått nervös av det faktum att världen är full av idioter så känns det rätt kul. Dom förgyller ju ändå ens vardag med sitt normavikande beteende. Allt som är skönt är ju bra , säger dom som vet. Hittade följande otroligt träffande citat på MikeBikes blogg Han har verkligen lyckats beskriva precis vad jag känner.

På tal om idioter så läste jag hos Japaneseviking om Pantsu Getta som blivit populärt i Tokyo. Det är ett spel som går ut på att kvinnor gömmer sina använda trosor på någon offentlig plats och sen lämnar ledtrådar på nätet till hågade skattletare. Den som hittar trosorna lägger upp bilder på dom på nätet. Japanesevking skriver att det lär finnas flera hundra hängivna skattletare i Tokyo. Så nu hoppas jag att Japaneseviking gömmer sina använda kallingar och låter oss bloggläsare följa skattjakten. Alltså när man tror att den mänskliga galenskapen inte kan sjuka djupare dyker alltid ett nytt sjukt påhitt upp. Jag vet inte om det här finns utanför Japan. Jag har inte hört talas om skattletande madridbor. För den som är intresserad av idioter rekommenderas sidan Idiot

Jag måste verkligen tacka för alla snälla och uppmuntrade kommentarer på förra inlägget. Det värmde otroligt mycket. Den här helgen har varit pest och att då få det där mailet för mina föräldrar fick mig nästan att stänga köket och vrida på gasen. Fast det kommer jag naturligtvis inte att göra för då hamnar ju mina barn på fosterhem. Det är märkligt och tråkigt att vid separationer är det så gott som självklart att barnen ska bo hos sin mamma. Jag vill gärna bo med mina barn men först måste jag hitta någonstans att bo.

Så tänkte jag lindra mitt dåliga humör med att skriva ett mycket manshatiskt inlägg. Men det kommer jag inte heller att göra för det finns många bra män ... fast dom förändras säkert när man skaffar barn och gifter sig med dom... men det kan man ju undvika...
Jag är absolut inte manshatare även om jag idag är sur , bitter och nere. Jag vill ju bli kär igen någon gång. Det slår allt oseriöst kroghångel mot bardiskar. Bli så där varm och lycklig i hela kroppen bara han är i närheten , längta efter honom när vi inte är tillsammans , skratta , prata ,kramas, gosa , sova tätt intill varandra , viska att jag älskar dig och höra samma sak tillbaka. Bli helt varm och lycklig bara han tittar på mig. Känna att jag alltid vill vara tillsammans med honom och åtminstone tro att han är mitt livs stora kärlek. Sen blir jag väl dumpad för att han , även om det är omöjligt , lyckas träffar någon som är bättre , snyggare ,smartare , roligare... eller så säger han nåt i stil med "det fungerar inte mellan oss" "jag behöver vara ensam" "du är inte rätt tjej" eller nåt annat "kul" man drömmer om att få höra från den man älskar och som man tror älskar en tillbaka.

Eftersom min videobutik inte hade "Falling Down" så var jag faktiskt en kort sekund på väg att hyra "Casanova" men insåg att jag inte är direkt upplagd för kärleksfilmer. Blev "Pirates of the Carabbien" istället , eftersom ingen resebyrå verkar sugen på att bjuda mig på en Kubaresa (helt obegripligt!) så får jag titta på Karibien på dvd istället. Tänkte passa på att hälla i mig ett glas kubansk rom och drömma om Karibien i allmänhet och Kuba i synnerhet.

9 Comments:

Blogger Cliff Hanger said...

Inga trosor, men väl kontanter i denna skattletning:
http://www.tittavajahitta.se/

12:17 fm  
Blogger Blancaflor said...

Hoppas att du hade en trevlig kväll.

Det är verkligen inte lätt att leva med någon. Det är så lätt att tillskriva sin käraste egenskaper man önskar att de har men som de egentligen inte besitter. Jag var väldigt nära att gifta mig med fel person och jag tackar min lyckliga stjärna att så inte är fallet. Jag hoppas att jag lever med rätt person nu även om jag även i detta förhållande har blivit ledsen och besviken (och säkerligen han också).

2:14 fm  
Anonymous Anonym said...

Manshatarinlägg skulle jag kunna skriva många, men jag passar mig... Jag har inga bra erfarenheter, men det MÅSTE ju finnas ett par bra män där ute. Eller är de upptagna redan?

Just nu är det några snygga killar på Nyhetsmorgon. De sjunger och spelar. Grymma stilar. De kanske man skulle ta.

:P

9:45 fm  
Blogger Lugnetetc said...

he hopp!

Jag flyttade till Sverige inte bara för en man men bl.a. pga en. Efter 6 år tog det slut och det var hemskt men träffade bästa mannen ever och ångrar bara att... vi inte träffades tidigare! :-) det löser sig får du se...

10:47 fm  
Blogger becka said...

Vad bra att du valde Pirates, den är så jävla bra! jag har ju också varit gift med fel man en gång, och när vi skilde oss blev det såååå struligt runt barnen, han verkade knappt sugen på att vara pappa längre, men det har blivit mycket bättre med tiden, och att jag skilde mig ångrar jag inte för fem öre. Klart att man vill vara kär och leva med nån igen, vilket jag nu gör, men det är inte heller lycka dygnet runt, problem och gräl uppstår alltid, trots att jag denna gång har valt "rätt" man och vi älskar varandra.

11:41 fm  
Blogger Thérèse said...

Cliff hanger - haha , jag är inte så intresserad av att leta begangnade trosor , då är kontanter intressantare.

Blancaflor - ja det var faktiskt lugnt och skönt att sitta och titta på film , dricka ett glas rom och cola och sen lägga mig tidigt. Ska ner och ligga vid poolen nu. Nej förhållandene är jobbiga och ändå föredrar man konstigt nog det framför att vara singel.

Johanna - tyvärr är nog dom bra killarna antingen upptagna eller inte intresserade av mig... ;) Nej men några finns det säkert. Som sagt fotoautomaterna i Paris tunnelbana

Fred - jag tror också det löser sig med tiden.

Becka - det var jättekul att se den , har sett den förut men det var så längesen. Blev nästan lite småkär i Captain Jack Sparrow. Precis som jag och GAIS är han rock (IFK är disco) och min man är mogendans... ;)

2:34 em  
Blogger becka said...

Haha, IFK är framför allt ÄKTA, Gais är för plojproletärer, rödvinspretton och hamnalkisar.

4:56 em  
Blogger Thérèse said...

Becka - haha ÄKTA bananer i pyamas då? Svar på din första kommentar så kommer jag inte at nöja mig med mindre än att det är lycka dygnet runt , vi aldrig bråkar och han alltid talar om hur underbar jag är.... fast nu är mitt primära problem inte att hitta en man utan att bli av med en...

5:52 em  
Anonymous Anonym said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

5:59 fm  

Skicka en kommentar

<< Home