onsdag, juni 28, 2006

nu blir det reklam

Jag hittade den här bloggen Helt underbar. Min hemlängtan växer till oanade propotioner när jag ser sånt här. Kanske är det jag som är konstig men jag har en böjelse för nergångna sunkiga miljöer. Jag bara njuter av bilderna. Glamour , flärd och lyx är verkligen inte min grej. Jag gillar verkligheten.

När jag ändå gör reklam så tänkte jag passa på att lyfta fram en blogg till. Den är inte dekadent utan skrivs av en otroligt kunnig tjej som verkligen kan skriva.Med hennes språk borde hon inte blogga utan skriva bok istället. Bloggen är ett måste för alla som vill lära sig mer om Spanien och Latinamerika. Här hittar ni Nadias blogg.

Alla mina länkar är jättebra och jag skulle egentligen kunna göra reklam för alla bloggar jag har länkat. Så naturligtvis kan jag rekommendera flera och det kommer jag säkert att göra någon annan gång.

2 Comments:

Blogger Anna Malaga said...

Oj!
Jag gillar romantiskt dekadenta miljöer, som El Barrio de Boca i Buenos Aires, Favelas i Brasilien, La Habana eller Napoli.
På hemmaplan har vi ju Tres Mil Viviendas i Sevilla eller Lavapies i Madrid.
Fast rostsverige var nog för sunkigt för lilla mig ;-)
Däremot gillar jag byar där bilverkstaden har skylt från femtiotalet och centrum utgörs av en skum pizzeria med avflagnad färg. Polen är min favorit!
Håller med om att Nadias blogg är beundrandsvärd, både intressant och vacker.

11:44 em  
Blogger Thérèse said...

Anna - Lavapies i Madrid är ganska kul område , tyvärr har jag mest varit där när det är Rastro på söndagar. Buenos Aires och La Habana är platser jag drömmer om att åka till... Din blogg är också jättefin och bra , en av mina favoriter bland favoriter och jag lär mig massor om mitt nya hemland.

Nadia - Varsågod! Jag menade det , du skulle kunna skriva bok istället.

1:07 em  

Skicka en kommentar

<< Home