måndag, juni 26, 2006

20000

Idag när jag gick in på bloggen såg jag att räknaren jag installerade 1 maj hade passerat 20000. Jätteroligt! Tack allla ni som läser! Det är så kul att skriva och att bli läst och få kommentarer. Hoppas alla fortsätter läsa och att fler hittar hit och att ni skriver mycket kommentarer. Ska fira med att äntligen köpa min flygbiljett till Sverige i augusti. Kommer att bli trevligt jag längtar faktiskt till fosterlandet.

8 Comments:

Blogger becka said...

På bloggtoppen står det att din sida laddats 52408 gånger och att den har 28982 unika läsare! det du, Thérèse! Bra jobbat, puss på dig

12:59 em  
Blogger Thérèse said...

Becka - puss , jag registrerade min blogg där i december eller januari min egen räknare installerade jag 1 maj. Men den räknar inte unika besökare. En kul sak som den visar är från vilka länder folk sitter och läser cirka 30-35 % som läser sitter i ett annat land och bloggen verkar vara spridd i ungefär 20 länder i ALLA Världsdelar. kul. Puss själv!

1:08 em  
Blogger Svenska i utlandet said...

Jag är också utlandssvenska och tycker att det är kul att läsa din blogg, även om jag inte läst så mycket hittils. Kul att så många läser din blogg!

10:08 em  
Blogger Thérèse said...

Svenska i utalndet - välkommen hit , kul att du läser , jag ska titta in på din blogg , jag läser gärna andra svenskar i utlandet

11:04 em  
Anonymous Anonym said...

Grattis Therese! Roligt! Vi på Travelaid är dock lite avundsjuka på dina läsarsiffror :)

11:21 em  
Blogger Thérèse said...

Christer - tack! Men ni har väl ungefär lika många läsare? Ni borde egentligen ha många fler än jag har. Jag ska inte göra min blogg större än den är för den tillhör absolut inte dom mest lästa på något sätt. Men det är rätt skönt att ha lagom många läsare och läsare som är duktiga på att skriva kommentarer.

11:24 em  
Anonymous Anonym said...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»

2:03 em  
Anonymous Anonym said...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

12:43 fm  

Skicka en kommentar

<< Home