lördag, juni 17, 2006

gästbloggare

Efter en eftermiddag i husets pool med en massa VM-snack med grannarna blir man rätt seg. Av någon anledning blir jag trött av att prata spanska i timmar. En halvtimme till en timme funkar bra men sen blir jag seg. Just nu verkar inte spanjorerna kunna prata om annat än fotboll , verkade som alla vid poolen pratade om det.

Väl hemma och duschad och fin började jag mysa med Captain Morgan och i min sol-bad-spansk-kapten-slöa hjärna växte en tanke fram. Korkade eller inte vet jag inte riktigt. Jag tänkte att flera än jag kunde få skriva här på min blogg. Alltså ta in en gästbloggare eller två eller sju eller nåt. Jag tjatar ju bara om samma saker så det kunde ju vara kul med variation här. Fast jag vet inte vad gästbloggaren skulle skriva om och inte heller vem som skulle gästblogga för varför skulle någon som har en egen blogg skriva här istället? Gästbloggaren skulle kunna skriva om vad som helst för jag har högt i tak här. Det behöve inte ens vara något jag håller med om bara det är välformulerat.

Jag funderar på om jag skulle be en icke-bloggande kompis eller möjligen en bloggare jag gillar. Men jag har ingen aning om vad dom skulle skriva om. Så om någon har någon idé vad en eventuell gästbloggare skulle skriva om och om någon vill vara gästbloggare kan ni väl maila eller skriva en kommentar eller två eller sju. Alla ämnen är egentligen okey men jag tror inte att jag skulle vilja att någon som kände mig berättade om mig , hur jag är , vad jag har gjort vid något tillfälle eller liknade. Kan ju bli ganska konstigt och jag är ju ingen offentlig person på något sätt utan en persona discreta. Ni som inte känner mig får lita på att jag är en extremt vanlig svensson som är folkskygg och lever ett extremt vanligt ospännande liv.

Hur som helst kanske hela den här idén är helknäpp för kaptenen kan få en på konstiga tanker ibland. Så skriv vad ni tycker och om ni gillar idén eller inte och vem ska eller vill skriva och om vad?

5 Comments:

Blogger Thérèse said...

Jag tror det här var en rätt skum idé. Kaptenen kan få en på konstiga tankar men nu när han är instuvad i skåpet och jag har sovit känns det här inte lika briljant.
Men självklart står erbjudandet att skriva här kvar om någon mot förmodan skulle vilja.
Så är jag lite sugen att be en kompis som skriver jättebra och älskar fotboll att skriva om fotboll. Vi får se.

1:41 em  
Blogger Anna Malaga said...

Annars var ju kaptenen en perfekt gästbloggare *fnittrar*

Nâgon gästbloggare frân Latinamerika hade varit kul!

2:02 em  
Blogger Unknown said...

Therese, du MÅSTE läsa det här: http://expressen.se/index.jsp?a=610951
Det kan väl ändå inte vara sant?

5:11 em  
Blogger Unknown said...

Jo, det är tydligen sant. Kollade precis upp det.

6:32 em  
Blogger Thérèse said...

Anna - ja jag kanske skulle variera lite med tinto de verano , laphroaig eller nåt annat trevlig som gästbloggare...

Pistache - Ja det finns ju ingen anledning för någon som har en egen blogg att skriva här egentligen. Det verkar mest vara folk som bloggar själva som läser och kommenterar. Min och Kaptenens tanke var nog att någon som skriver om något som inte jag skulle /kan skriva om skulle passa bra för att få lite variation. Den enda jag egentligen kommer på att fråga är en kompis som skriver jättebra , kan fotboll och skulle kunna skriva en bättre sammanfattning av VM är jag. Fast jag har inte frågat henne än s jag vet inte om hon vill.

Ulrika - jösses , jag saknar ord

7:32 em  

Skicka en kommentar

<< Home