lördag, december 30, 2006

byta inriktning?

Jag kanske borde byta inriktning helt på bloggen. Det är ju så fruktansvärt svårt att blogga från Sverige och jag har inte riktigt den där lusten heller. Fast jag vill ju inte sluta blogga helt heller för jag tycker det är kul att skriva , bli läst och få kommentarer.
Fast det känns som jag har så svårt att komma på nya saker och bara tjatar om samma saker hela tiden. Jag skulle behöva nya idéer eller kanske en helt ny inriktning på bloggen.

13 Comments:

Blogger Coola Morsan said...

Precis så är min blogg: Jag tjatar om ingenting och kommer inte fram till vad den ska handla om, för jag vill skriva från utlandet, inte härifrån. Men man är ju där man är. Så får man ta det därifrån. Min blogg fyller 2 år i januari och jag började blogga i en slags chocktillstånd. När jag tittar tillbaka märker jag hur lite jag egentligen skrev om händelserna, men bloggen blev ett stöd ändå.

4:39 fm  
Anonymous pumans dotter said...

Blir det namnbyte då?

1:32 em  
Anonymous Anonym said...

inrikes.blogspot.com? ;-)

1:47 em  
Blogger Thérèse said...

Coola morsan - ja det är så mycket enklare och roligare att skriva från utlandet. Men jag tycker du lyckas jättebra med att skriva från Sverige. Jag är väl inte inne i den bästa perioden i mitt liv just nu så jag känner att jag barsa gnäller. Lyckas inte alls vara så rolig och träffsäker som du.

Pumans dotter - oj det har jag glömt. Ja , jag borde nog byta namn på bloggen nu så det blir det väl så småningom...

Sukha - ha ha bra förslag

3:56 em  
Blogger Anna Malaga said...

Att komma hem är en blues? ;-)
Grattis till bloggen, Gott Nytt År och lycka till! Att få lärarbehörighet låter som en bra id'e! Hoppas dina föräldrar investerar lite tid i den yngre generationen, KRAM!

5:42 em  
Anonymous niklas (fd hans ångest) said...

Jag har den nya - självklara - inriktningen på din blogg:

Propagera för köttätande!

Klockrent...

5:53 em  
Blogger Thérèse said...

Anna - Gott nytt år till dig också. Mina föräldrar har blivit väldigt förtjusta i att investera tid i den yngre generationen när vi flyttade närmare. Känns bra.

Niklas - hm , jag tror inte det. Propagera för vegetarisk kost skulle kunna vara något. Fast du är naturligtvis välkommen att skriva ett inlägg om köttpropaganda. Det blir publicerat på bloggen men sågat i kommentarerna

8:49 em  
Blogger Coola Morsan said...

Hoppas verkligen det vänder för dig nu.

Jag tycker inte att jag är rolig eller träffsäker eller lyckas med nåt över huvud taget, men jag är ju van vid att det är sisådär.

Hjälp, håller på missa en bankgrej..

11:21 em  
Anonymous barajagjohanna said...

Du behöver ju nödvändigtvis inte ha någon speciell inriktning på bloggen. Gör som du gör nu, skriv det du känner för. Skriv av dig.

5:18 em  
Blogger Cliff Hanger said...

Jag håller med Barajagjohanna. Skriv det som faller dig in, det som du tänker på.

6:35 em  
Blogger Thérèse said...

Coola morsan - tack. Jodå du skriver både roligt och träffsäkert.

Johanna och C H - Ni har rätt man behöver ju inte ha någon speciell inriktning på bloggen. Jag har fastnat lite i det där att jag skulle skriva om hur det är att bo utomlands och om resor och sånt men på sista tiden har det inte blivit så mycket.

6:48 em  
Anonymous barajagjohanna said...

Sånt kan du skriva om ändå, när du känner för det. Och när du vill skriva om något annat, så gör du det.

7:11 fm  
Blogger 70-tals Per said...

gör som våra ärade "utrikeskorresondenter" och rapportera från hemmaplan! Fast bbc och cnn är väl kanske inte de bästa källona...

8:02 em  

Skicka en kommentar

<< Home