lördag, augusti 05, 2006

sexbrist

Nu är inte det här någon sexblogg men det här tyckte jag var så kul att jag inte kunde låta bli att ta med det.
Man kan alltså ringa polisen om mannen inte vill , iallfall i Tyskland. Fast jag förstår inte varför kvinnan inte skaffade sig ett stall av älskare istället eller alternativt förförde en av poliserna.

5 Comments:

Blogger Anna Malaga said...

haha, i Francos Spanien kunde man faktiskt ringa polisen om mannen var otrogen. Dâ ringde Guardia Civil pâ hos älskarinnan och sâ fick mannen snällt âka polisbil hem till den äkta sängen. Fast de kunde nog inte tvinga honom att uppfylla sina plikter :-)

10:45 em  
Blogger Thérèse said...

Anna - haha det visste jag inte , kunde dom inte rikta sina vapen mot mannen och tvinga honom att uppfylla sina plikter då?
Måste säga att tyskan hade humor , ringa SOS Alarm mitt i natten för en sån sak , haha men vissa kanske blir konstiga av sexbrist...

11:55 em  
Blogger Anna Malaga said...

Ja, och tänkt vilket roligt samtalsämne poliserna kommer att ha pâ kafferasterna ;-)
Jag har varit sekreterare pâ ett vaktbolag, och vakterna pâstâr att en del gräsänkor utlöser alarmet mitt i natten för att fâ nöjet att ta emot en vakt mitt i natten i genomskinligt nattlinne (gräsänkan alltsâ, inte vakten).

7:59 fm  
Blogger deeped said...

Undrar hur det låtit i bloggosfären om det varit mannen som menat att sex tillhör de äktenskapliga skyldigheterna...

10:47 fm  
Blogger Thérèse said...

Anna - haha är det sant? Var det uppskattat av vakterna?

Deeped - jo då hade det säkert låtit annorlunda... Att sex bör vara frivilligt och något båda inblandade vill är ju så självklart att jag inte tyckte att jag behövde skriva det.

10:56 fm  

Skicka en kommentar

<< Home