torsdag, april 06, 2006

höga löner

Läste i n24.se idag att Amelia Adamo har tjänat rejält med pengar som styrelseledamot i Kappahl. Det här är bara ett exempel på hur intresserade svenska tidningar är att skriva om folks inkomster. Nästan dagligen finns en artikel i någon av dom största tidningarna om någon som tjänar mycket. Ofta när dom intervjuvar någon person finns en faktabox om personen längst ner där det står namn, bostad, civiltillstånd och naturligtvis inkomst.

I Sverige är deklarationer offentliga så det är hur lätt som helst att kolla upp en persons inkomst och förmögenhet och vilka avdrag han eller hon har fräckheten att göra. Här i Spanien och i dom flesta andra länder är inte såna uppgifter offentliga. Inte heller finns det någon taxeringskalender att lystet bläddra i.

Naturligtvis kan man diskutera styrelseledamoters höga löner men så länge det är ett privatföretag som betalar tycker jag inte man ska säga så mycket om man inte är aktieägare. Privata företag måste ju få göra vad dom vill med sin vinst som dom själva dragit in. Betala fantasilöner , skänka till välgörenhet, investera , bjuda alla svenskar på ett stort kalas med helgrillad oxe och vin på Sergelstorg eller vad man nu vill. Skulle jag ha ett företag och betala mina anställda fantasilöner är väl det mitt och mitt företags problem? Privata företag måste väl få göra vad dom vill med sin vinst så länge det inte är olagligt och att betala höga löner är inte olagligt. Kappahl i exemplet ovan är ju ett privat företag

När det gäller fantasilöner för politiker och chefer i statliga företag tycker jag det är helt rätt att man kan protestera och ifrågasätta för dom lönerna betalas av oss skattebetalare. Då har man naturligtvis som medborgare och skattebetalare rätt att protestera om man anser att t.ex Systembolagets chef har en lön hon inte är värd.

När det gäller fifflande politiker och direktörer ska det naturligtvis granskas och så görs också här i Spanien och i andra länder. Kanske behövs det högre belopp för att murvlarna ska börja gräva här. Att köpa blöjor och toblerone eller betala en privat middag med riksdagens kreditkort (jag vet inte om spanska ledamöter har såna) får nog inga större konsekvenser. Alla vet att politiker och direktörer i statliga bolga fifflar och försöker berika sig.

43 Comments:

Anonymous Robban said...

Media borde i stället koncentrera sig på hur lite vissa männsikor tjänar. Då menar jag inte att man ska hänga ut personer med namn och bild vilket för övrigt är väldigt vanligt i sverige(Hagamannen). Exempelvis vad tjänar en lärare som jobbar minst 12-14 timmar om dagen? Vad tjänar en renhållningsarbetare? Visa bilden av den mindre bemedlade människan; media. Så att folk och politiker får lite perspektiv på vad man borde göra med pengarna. Och jag antar att jag måste beröra detta med Hagamannen också, sverige är en rättsstat där man är oskyldig till motsatsen bevisats i en rättegång. Jag håller med om att bevisningen mot denna man är gedigen och att han förmodligen är tokskyldig såvida det inte skulle vara en jättekonspiration men, det var inte så länge sedan en person hängdes ut för Anna Lindh mordet trots att det visade sig att han var oskyldig. Det är för att skydda de oskyldiga som man inte bör publicera bilder innan dom fallit. Hur som helst är jag överlycklig att det "förmodligen" har försvunnit en till våldtäktsman från gatorna.

5:01 em  
Blogger Thérèse said...

Jättebra idé Robban!

5:22 em  
Anonymous tolken said...

Det tycker jag också är en bra idé. En fransk sophämtare tjänar 1200 euro i månaden. Jag har inte en aning om hur man överlever på det! Inte med familj och barn i alla fall.
En annan sak jag tänkt på när man talar om hur mycket alla tjänar. Det borde vara som gjort för att locka kidnappare, sol och vårare och andra. Jag tycker det är att blotta människor på ett ojuste sätt.
Och naturligtvis är det viktigt att vi alla delar med oss. Jättebra med solidaritetsbloggen.

12:06 fm  
Blogger Thérèse said...

Ja det kan verkligen locka sol och vårare och kidnappare. Själv brukar jag dock bli förvånad att folk som utger sig för att tjäna bra har så låga inkomster.

Här i Spanien är lägstalönerna sjukt låga, jag har inga siffror men vet att det för folk som jobbar som städerskor, affärsbiträde och likande kan tjäna en bra bit under 1000 €. Dessutom är arbetslösheten den högsta i västeuropa eller gamla EU med 15 stater och understödet är mycket lågt. Visst finns säkert en utbredd svart jobbsektor speciellt på dom många barer och restauranger som finns här. Men hur klarar man sig på en så låg lön med dom hysteriska hyror som finns iallfal i Madridområdet?
Dom som tjänar minst slipper betala skatt och betala skolmaten för sina barn.

11:20 fm  
Blogger Fred said...

De är absolut sant att man borde tala om de som inte tjänar så mycket men om man ska göra det något sånär jämförbart internationellt kräver det att man sätter allt i ett sammanhang: i t.ex.Frankrike gäller inte samma skattesystem som i Sverige. Man får t.ex. rabatt per antal barn som bor hemma. Men lönerna är jättelåga ja.

Där var också inkomstuppgifter offentliga förut, bara skatten var hemligt. Vid publicering fick man böter i samma höjd som skatten vilket medförde att en tidning publicerade uppgifter för en person som var mycket förmögen men nolltaxerad!!

11:01 em  
Blogger Cliff Hanger said...

Jag håller inte riktigt med, för en gångs skull. Jag tror inte att man kan säga att företag ska kunna avlöna sina direktörer hur mycket som helst, bara för att de är statliga. Vi är alla en del av samhället och företagen är inte några isolerade enheter. Jag har inte pluggat någon ekonomi, men jag skulle tro att det påverkar hela samhället får en mindre del av "kakan" om några andra roffar åt sig en större del. Åtminstone påverkar det arbetarna i dessa företag där miljonerna pyttsas ut till direktörerna. Arbetarna kunde ha fått en del av detta.

Jag tycker inte att direktörerna ska ha samma lön som "de på golvet", men som det är nu ärdet för stora skillnader. Jag tror inte att det finns så stora skillnader i kompetens och ansvar som motiverar dessa skillnader. Jag tror heller inte att det bara finns en liten klick supermänniskor som är så otroligt begåvade så att man måste vara så rädd om dessa och belöna dem rikligt. Jag tror att det finns väldigt många begåvade mäniskor som skulle kunna göra ett minst lika bra jobb för mindre lön.

Dessutom är det helt åt helvete när topp-VD:arna belönas rikligt även när det går dåligt för företaget, medan de andra i företaget får känna på nedskärningar och annat mindre trevligt.

Har tänkt blogga om detta. Det kommer kanske i framtiden också.

2:01 em  
Blogger Thérèse said...

Fred - det är samma sak här att man betalar minder skatt om man har många barn. Dom som har dom lägsta lönerna betalar heller ingen skatt alls. Du vet att jag läser och gillar din blogg men jag vågar inte kommetera på franska;)

Mango - Man behlöver inte ha läst ekonomi för att ha åsikter om ekonomi. Så värst mycket klokare blir man inte heller på Handels, man får bara ett papper på sina kunskaper. håller med om att det blir en roffarmentalitet i samhället. Jag hörde någon säga att företagen har sina direktörer som gisslan eftersom dom betlar så bra så vågar inte direktörerna gå emot och förändra. Så jag får kanske tänka om lite. Blogga gärna om det.
Sen är det som sagt bättre att fokusera på hur lite vissa grupper tjänar. En sjuksköterska och en förskollärare har lika lång utbildning som en börsmäklare ibland faktiskt längre. Vissa börsmärklare har faktiskt ingen högskoleutbildning alls. Men lönerna skiljer ju sig rejält

6:44 em  
Blogger Cliff Hanger said...

Skrev fel av någon anledning fel. Skulle ha skrivit "bara för att de är privata" i stället för "bara för att de är statliga" på rad 3 i min kommentar.

Jag har en kompis som snart kommer att tjäna 80 000 i månaden som finansiell rådgivare om karriären går som planerat. Han har nästan ingen högre utbildning. Han säger att han hört kollegor som sagt att de nästan skäms över hur mycket de tjänar i förhållande till arbetsinsaten. Den höga inkomsten är bara en följd av att de omsätter mycket pengar, till skillnad från yrkesmänniskor som t ex jobbar med människor.

7:37 em  
Blogger Cliff Hanger said...

Skrev fel av någon anledning fel. Skulle ha skrivit "bara för att de är privata" i stället för "bara för att de är statliga" på rad 3 i min kommentar.

Jag har en kompis som snart kommer att tjäna 80 000 i månaden som finansiell rådgivare om karriären går som planerat. Han har nästan ingen högre utbildning. Han säger att han hört kollegor som sagt att de nästan skäms över hur mycket de tjänar i förhållande till arbetsinsaten. Den höga inkomsten är bara en följd av att de omsätter mycket pengar, till skillnad från yrkesmänniskor som t ex jobbar med människor.

7:37 em  
Blogger VCMSXS said...

Nej jag anser att du har fel, de skall inte få göra som de vill men sina vinster. Ett företag som är verksamt i Sverige behöver svenska resurser och då framförallt människor för att tjäna sina pengar. Sverige sattsar pengar på sin befolkning och om företagen använder sin personal som slit och släng för att ge några få aldersless för höga löner så blir det kostsamt för sammhället. Företagens vinster bör därför regleras mycket hårt. Om företagen då väljer att producera utanför sveriges gränser så skall det till hårda tullar... för även när vi bara köper varor av företgen så sliter detta på människorna i sig. Det är människorna som skapar vinster i företagen, det är därför lika mycket våran vinst som deras.

12:03 em  
Anonymous står brevid och tittar på said...

Jag vill ju oxå tjäna 80000 kr i månaden,har definitivt utbildningen till att kunna jobba som finansiell rådgivare men tyvär inte erfarenheten.

2:46 fm  
Anonymous Anonym said...

[u][b]Xrumer[/b][/u]

[b]Xrumer SEO Professionals

As Xrumer experts, we from been using [url=http://www.xrumer-seo.com]Xrumer[/url] quest of a wish immediately conditions and remember how to harness the massive power of Xrumer and go off it into a Spondulix machine.

We also yield the cheapest prices on the market. Numberless competitors will cost 2x or square 3x and a end of the time 5x what we pervade you. But we have faith in providing enormous mending at a tearful affordable rate. The whole something of purchasing Xrumer blasts is because it is a cheaper surrogate to buying Xrumer. So we plan to support that bit in rebuke and yield you with the cheapest censure possible.

Not just do we take the most successfully prices but our turnaround heyday payment your Xrumer posting is super fast. We drive take your posting done ahead of you certain it.

We also provide you with a sated log of well-heeled posts on manifold forums. So that you can notice over the extent of yourself the power of Xrumer and how we be struck by harnessed it to benefit your site.[/b]


[b]Search Engine Optimization

Using Xrumer you can expect to see thousands upon thousands of backlinks over the extent of your site. Scads of the forums that your Location you force be posted on get high PageRank. Having your tie-in on these sites can really help found up some cover quality recoil from links and uncommonly riding-boot your Alexa Rating and Google PageRank rating through the roof.

This is making your position more and more popular. And with this inflate in reputation as superbly as PageRank you can expect to lead your milieu really superiority high in those Search Locomotive Results.
Above

The amount of conveyance that can be obtained aside harnessing the power of Xrumer is enormous. You are publishing your locality to tens of thousands of forums. With our higher packages you may still be publishing your position to HUNDREDS of THOUSANDS of forums. Imagine 1 collection on a stylish forum disposition inveterately enter 1000 or so views, with announce ' 100 of those people visiting your site. At once create tens of thousands of posts on fashionable forums all getting 1000 views each. Your freight longing withdraw sometimes non-standard due to the roof.

These are all targeted visitors that are interested or singular far your site. Envision how innumerable sales or leads you can achieve with this considerable figure up of targeted visitors. You are in fact stumbling upon a goldmine bright to be picked and profited from.

Retain, Above is Money.
[/b]

GET YOUR INFERIOR ERUPTION TODAY:


http://www.xrumer-seo.com

1:26 em  
Anonymous Anonym said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Lose Idle Downloads Using NZB Files You Can Instantly Search High Quality Movies, Console Games, MP3s, Software and Download Them @ Electric Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet Search[/B][/URL]

9:07 fm  
Anonymous Anonym said...

Go over Our Dark Prices at www.Pharmashack.com, The Distinguished [b][url=http://www.pharmashack.com]Online Chemist's snitch on [/url][/b] To [url=http://www.pharmashack.com]Buy Viagra[/url] Online ! You Can also Clasp Overall Deals When You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/cialis.html]Buy Cialis[/url] and When You You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/levitra.html]Buy Levitra[/url] Online. We Also Portion a Talented Generic [url=http://www.pharmashack.com/en/item/phentermine.html]Phentermine[/url] On account of Your Victuals ! We Give away Manufacturer eminence [url=http://www.pharmashack.com/en/item/viagra.html]Viagra[/url] and Also [url=http://www.pharmashack.com/en/item/generic_viagra.html]Generic Viagra[/url] !

9:46 em  
Anonymous Anonym said...

Someone deleted several links from czshare and filefactory ...

From now, we will use www.tinyurlalternative.com as our main [url=http://www.tinyurlalternative.com]url shortener[/url], so every url will be there and visible for everyone.

You can choose from several great [url=http://kfc.ms]short url[/url] address like:

kfc.ms easysharelink.info jumpme.info megauploadlink.info megavideolink.info mygamelink.info myrapidsharelink.info mytorrentlink.info myurlshortener.com mywarezlink.info urlredirect.info urlshrinker.info weblinkshortener.com youtubelink.info and many others.

They have over 60 other ready domains and the [url=http://myurlshortener.com]url shortener[/url] service work well for free without any registration needed.

So we think it is good notion and propose you to use [url=http://urlredirect.info]url redirect[/url] service too!

Thank you.

3:32 fm  
Anonymous Anonym said...

I'm new around here, seems like a cool place though. I'll be around a bit, more of a lurker than a poster though :)
[url=http://acai-berries-and-weight-loss.wetpaint.com]Acai Berry[/url]
Acai Berries
Acai Berry
http://acai-berries-and-weight-loss.wetpaint.com
Acai Berry

5:10 fm  
Anonymous Anonym said...

[b]Website Traffic[/b]

A new way to get traffic to your website. Not only will you get loads of [url=http://www.fastpixeltraffic.com/]traffic[/url] more and more everyday you will also get backlinks with all the other sites on the [url=http://www.fastpixeltraffic.com/]grid[/url] getting you a better search engine ranking which will get you even more [url=http://www.fastpixeltraffic.com/]website traffic[/url].Get on the pixel grid today and let the traffic come to you.Taking the internet by storm.The new way to advertise.

Visit: http://www.fastpixeltraffic.com/

5:06 em  
Anonymous Anonym said...

You could easily be making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat system[/URL], It's not a big surprise if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses not-so-popular or not-so-known avenues to generate an income online.

10:42 em  
Anonymous Anonym said...

Making money on the internet is easy in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat scripts[/URL], It's not a big surprise if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses alternative or not-so-known avenues to build an income online.

8:35 fm  
Anonymous Anonym said...

vad jag letade efter, tack

2:51 em  
Anonymous Anonym said...

www.pornvideoonline.info

www.pornvideodownload.info

www.pornvideotorrent.info

http://www.gaypornonline.info

http://www.teenpornonline.info

http://www.freepornvideosonline.info

http://www.bestpornvideo.info

[url=http://www.pornvideoonline.info]Porn video online[/url]
[url=http://www.pornvideodownload.info]Porn video download[/url]
[url=http://www.pornvideotorrent.info]Porn video torrent[/url]
[url=http://www.gaypornonline.info]Gay porn online[/url]
[url=http://www.teenpornonline.info]Teen porn online[/url]
[url=http://www.freepornvideosonline.info]Free porn videos online[/url]
[url=http://www.bestpornvideo.info]Best porn video[/url]

12:12 fm  
Anonymous Anonym said...

address for [b]buy software for windows[/b] is available at:

buy software for windows
[url=http://www.buysoftwareforwindows.com]buy software for windows[/url]

[url=http://www.buysoftwareforwindows.com/products/buy-pocket-pc-video-converter/productpage.php]buy pocket pc video converter[/url]

buy video to flv converter

11:24 em  
Anonymous Anonym said...

address to [b]software downloads[/b] are reachable here:

Windows YouTube downloader
[url=http://www.1800soft.com]Windows YouTube downloader[/url]

betting software
[url=http://www.betextremesoft.com]betting software[/url]

buy software for windows
[url=http://www.buysoftwareforwindows.com]buy software for windows[/url]

download software for windows
[url=http://www.downloadsoftwareforwindows.com]download software for windows[/url]

Download Youtube Videos
[url=http://www.downloadyoutubevideos.co.uk]Download Youtube Videos[/url]

FLV to AVI converter
[url=http://www.flvtoavi.co.uk]FLV to AVI[/url]

DVD ripper
[url=http://www.flvtodvd.com]DVD ripper[/url]

Video converter
[url=http://www.hollydollyvideo.com]Video converter[/url]

Home video converter software
[url=http://www.homevideopage.com]Home video software[/url]

Poker software
[url=http://www.pokerwinningvideo.com]Poker video software[/url]

Shark Video Downloader
[url=http://www.sharkvideopage.com]Shark Video Downloader software[/url]

Simplest YouTube Internet Video Downloader
[url=http://www.simplestutils.com]Watermark Software[/url]

Popular screensavers
[url=http://www.popularscreensaverpage.com]Popular Screensaver[/url]

Hyper YouTube Magic Tool XXX
[url=http://www.andromedaapps.com]Hyper YouTube Magic Tool XXX[/url]

Free FLV converter
[url=http://www.cassiopeiasoft.com]Free FLV converter[/url]

Working YouTube downloader
[url=http://www.pegasusapps.com]Working YouTube downloader[/url]

2:26 fm  
Anonymous Anonym said...

Infatuation casinos? uncertainty this modish [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] advisor and create online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also dally our redesigned [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] ideal at http://freecasinogames2010.webs.com and knock off realized accident !
another late-model [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] purlieus is www.ttittancasino.com , in read uphold german gamblers, slip in manumitted [url=http://www.realcazinoz.com]online casino[/url] bonus. so check this leading [url=http://www.omniget.co.il]online casino[/url] for free [url=http://www.casinosaction.com]casino bonus[/url] and 100's of online [url=http://www.thecasino.co.il]casino[/url] games.

5:39 fm  
Anonymous Anonym said...

OagjRMIec , [url=http://www.xvideos.com/video1850869/horny_nurse_and_two_patients]Waitress providing dairy[/url] , iGkWiYjKj, Sidney will get a pair of dicks , DqMNaFn, http://www.xvideos.com/video1850900/carol_teasing_and_touching_2 Seafood connected and also titty smacked , JynbVOFkk. WqeiFMWot , [url=http://www.xvideos.com/video1908099/big_tit_green_eyed_beauty_strips_and_sucks_cock]Priya Rai flights Derrick difficult on a floor[/url] , UpxyQLYby, A few Guys along with about three Ladies Several , ybkXPgw, http://www.xvideos.com/video1851669/fetish_nurse_action_with_toys Faye Reagan sexy forever marks , dLJrgGauER.

6:11 em  
Anonymous Anonym said...

Chrissy sets off as well as Mark Sixth is v super star on this hot lesbian market exactly where it's by pointing out breasts plus rear end [url=http://www.xvideos.com/video1776068/sexy_dress_up_and_fucking_creampie]Are terrible Out My own Ejaculate[/url] Amazing african american young lady actually gets to try a huge dark-colored dick either heavy inside her moistened pussy and then in the woman's divine teeth , Cute Teen Experiencing Her Cunt As well as Taking pleasure in Some Pissing 2 sexual bitches through huge boobs journey wang outdoors and get a new dp screwing during foursome actions http://www.xvideos.com/video1852159/black_cock_burst_blondes_butt Outdoor cocksucking contest , 3 a number of serious heavy throughout edge banging involving a couple pretty lesbos and also prolonged cock Ken Taylor

6:53 em  
Anonymous Anonym said...

Adorable business office admin removes lower reveals the woman's dripping cunt plus prefers stroking a large dick [url=http://www.xvideos.com/video1625852/meggan_mallone_and_hanna_hilton_lay_down_some_double_team_supreme]Laura Lion in the Group[/url] Hot far east lady proceeded to go hot for the your bed and also digit fucks her cunt as well as and then gadget penis as well , Aiden Ashley enjoys woman upon woman motion Stylish gothic develops her wet together with soaking twat to take delivery of a hardcore pole previous to the lady is terrible it off. http://www.xvideos.com/video1646861/lupe_ Amateur Kimber Peters pet design web camera , Nasty whore works having a watermelon along with crushes it with her feet although she will be weary at your home solely

10:28 em  
Anonymous Anonym said...

I really like your blog.. very nice colors & theme.
Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you?
Plz answer back as I'm looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. many thanks

My homepage: trake

12:10 em  
Anonymous Anonym said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

10:26 em  
Anonymous Anonym said...

Howdy! Someone in my Myspace group shared this
website with us so I came to check it out. I'm definitely loving the information. I'm bookmarking and will be tweeting this to my followers!

Outstanding blog and outstanding design.

my webpage: removal cost

3:43 fm  
Anonymous Anonym said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

6:41 fm  
Anonymous Anonym said...

I enjoy what you guys tend to be up too. This kind of clever work and exposure!

Keep up the fantastic works guys I've you guys to our blogroll.

Also visit my page; reviews

12:15 em  
Anonymous Anonym said...

Whats up! I am about to start my own website and was wondering if you know where the best place to buy a website url is?
I'm not even sure if that's what its known as? (I'm new to this) I'm referring
to "http://www.blogger.com/comment.g?blogID=20276699&postID=114432123872437815".
Exactly how do I go about obtaining one of these for the website I'm building? Thanks

Review my weblog :: packaging

5:48 em  
Anonymous Anonym said...

Searching digg.com I noticed your blog bookmarked as: Blogger: mitt liv i utlandet.
Now i'm assuming you book-marked it yourself and wanted to ask if social bookmarking gets you a lot of targeted visitors? I've been considering doing some book-marking for a
few of my websites but wasn't certain if it would produce any positive results. Thanks.

Look into my webpage: stump rotting

4:41 fm  
Anonymous Anonym said...

Hey there. I was contemplating adding a backlink back
to your blog since both of our sites are primarily based around the same subject.

Would you prefer I link to you using your site
address: http://www.blogger.com/comment.g?blogID=20276699&postID=114432123872437815
or blog title: Blogger: mitt liv i utlandet. Please let me know
at your earliest convenience. Thanks!

Check out my blog post comp

11:33 em  
Anonymous Anonym said...

I'm not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this information for my mission.

My page - semitropical

4:24 fm  
Anonymous Anonym said...

Thаnk yοu, thіs is a matter that
is near to mу hеаrt. Ιs theгe
anу way I can talκ to yοu?

My namе's Stanley Martins and I'd loѵe to ԁiscuss this іn deρth.


Also vіsіt my site skynfan.blogspot.ca

7:10 em  
Anonymous Anonym said...

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.

I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

Here is my webpage :: http://www.jessicaswell.com

8:34 em  
Anonymous Anonym said...

Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one
and i was just curious if you get a lot of spam remarks?

If so how do you stop it, any plugin or anything you can recommend?
I get so much lately it's driving me mad so any assistance is very much appreciated.

Take a look at my web site removal

9:45 fm  
Anonymous Anonym said...

I've gone ahead and added a link back to your blog from one of my clientele requesting it. We have used your internet site URL: http://www.blogger.com/comment.g?blogID=20276699&postID=114432123872437815 and blog title: Blogger: mitt liv i utlandet to make certain you get the proper anchor text. If you woud like to check out where your link has been placed, please contact me at: juliobrown@gawab.com. Cheers

my page: basic

11:52 fm  
Anonymous Anonym said...

Hello there. I was contemplating adding a link back to your site since both of
our sites are primarily based around the same topic.
Would you prefer I link to you using your site address: http://www.
blogger.com/comment.g?blogID=20276699&postID=114432123872437815 or
blog title: Blogger: mitt liv i utlandet. Be sure
to let me know at your earliest convenience. Thankyou

Here is my website; beograd

12:01 em  
Anonymous Anonym said...

Hey there, I am new to blogging and websites in
general and was curious about how you got the "www" included in your
domain name? I see your domain name, "http://www.blogger.com/comment.g?blogID=20276699&postID=114432123872437815" has
the www and my domain looks like, "http://mydomain.com".
Do you know the easiest way I can alter this? I'm using Wordpress. Thanks

My site - luggage tricks

1:29 fm  
Anonymous Anonym said...

Hi there! Quick question that's entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying
to find a template or plugin that might be able to resolve this
issue. If you have any suggestions, please share.
Thanks!

Visit my weblog :: advokat ()

2:09 em  

Skicka en kommentar

<< Home