torsdag, juli 20, 2006

annons



Hittade den här annonsen och eftersom jag ibland skriver om resor så kunde jag inte låta bli. Kanske låg nivå på humorn i det här inlägget....

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

HAHAHAHA!

10:01 em  
Anonymous Anonym said...

GAHAHAHA, låg nivå möjligtvis men helt i min smak!!

10:09 em  
Blogger Cliff Hanger said...

Haha... inte för lågt för mig. :-)

11:41 em  
Anonymous Anonym said...

Just nu håller jag på att bli tokig. Jag är jättejättejätteuttråkad på jobbet och är inne och kikar på alla bloggar hela tiden och INGEN uppdaterar. Kom igen nu! :)

11:41 fm  
Blogger Magnus W said...

Är det sådant här som kallas bloggstress? Jag saknar också inlägg nu. Närmar sig snart 20 timmar utan några nya inlägg. barajagjohanna och jag är väl lite otåliga?

4:43 em  
Blogger Thérèse said...

Johanna och Magnus - haha smickrad jag blir.det kommer , jag har bara haft annat för mig idag. Men nu ska jag ut på stan en sväng så det dröjer några timmar till , har ett par idéer i huvudet som jag ska skriva ner. Ni får väl surfa runt bland andra bloggar så länge

5:37 em  
Anonymous Anonym said...

Ja, Magnus, bloggstress kanske? Vad mycket nya ord det uppkommer genom att bloggandet blivit så stort...

Men Therese, det är ju det jag har gjort hela dagen, utan vidare resultat. Ingen verkar vilja uppdatera. Kan ju inte påstå att jag själv varit så duktig på det idag. Men jag har ju jobbat. (haha, trots det har jag uppenbarligen haft tid att komma hit sissådär 15 gånger och kika 8-))

6:01 em  
Anonymous Anonym said...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

7:15 em  

Skicka en kommentar

<< Home