lördag, maj 20, 2006

besök och en flytt

Ikväll kommer svärmor och hennes man på besök. Dom har med mera saltlarits vilket är tur för det som mina föräldrar hade med för en vecka sen. Fast nu när jag ätit saltlakrits i en vecka har suget dämpat avsevärt. Vi får se om dom precis som mina föräldrar har med svenskt kaffe (spanskt kan man ju inte dricka) , klagar på värmen (ligger runt 30 grader varje dag) och inte kan dricka kranvatten.

Maken är och hjälper en japan att flytta. Han har bott inneboende hos några från Peru som ständigt har rotat i hans rum och krävt honom på pengar för en massa saker. Egentligen fick inte peruanerna ha någon inneboende så han har bott där svart. Nu har ägaren kommit på det och kräver vår japanska vän på 50 € i månaden året ut plus en större avgift. Vilket han inte kommer att betala naturligtvis. Han får inte flytta så det kanske blir lite dispyt idag när maken , japanen och en annan kollega börjar bära ut grejer. Jag får väl veta sen. Tur att vi har en så bra hyresvärd.

Imorgon fyller jag år. Jag har ingen aning om hur jag ska fira. Jag har redan fått presenter av mina föräldrar när dom var här. Maken har lovat att vi ska gå och äta sushi iallfall eftersom det är min favoritmat.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Då måste jag säga grattis i förskott då! (För visst blir det imorgon, den 21:a?) Kommer åka iväg på en kryssning till Helsingfors imorgon, så att säga grattis då blir nog lite svårare. Hoppas din födelsedag blir kanon.

2:04 em  
Blogger Thérèse said...

Johanna- tack så mycket. Hoppas din kryssning blir kanon. Ja det är 21a jag fyller år.

2:10 em  
Blogger Nejma said...

STORT GRATTIS på födelsedagen Thérèse! Hoppas du får en supermysig dag och att sushin smakar mums.

Kram,
Nejma

2:12 fm  
Blogger Thérèse said...

Nejma - tack så jättemycket

9:25 fm  

Skicka en kommentar

<< Home