tisdag, april 25, 2006

Madrid feststaden?

Idag skriver Aftonbladet om Madrid under rubriken Madrid staden som aldrig sover Man får veta att "här tar partynatten aldrig slut"
Alltid när Madrid omskrivs i kvällstidningarnas bilagor eller svenska resetidningar är det bara att det är så fantastiskt uteliv här.
Själv har jag jättedålig koll på Madrids uteliv men det ska vara intensivt och pågå dygnet runt. Det är säkert jättekul.
Men här finns så mycket annat att se. Varför skriver resetidningarna aldrig om det? För det är väl inte så att alla svenskar reser utomlands bara för att dricka billig alkohol dygnet runt?

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Dom som läser Aftonbladet är inte direkt människor som gillar museer eller kultur, de är sodukuknarkande bag-in-a boxfyllon....Jag är iofs inte nån kulturräv själv...

12:52 em  
Blogger Thérèse said...

Argaste - men även Vagabond och Res har så vitt jag vet bara haft repotage om utelivet i Madrid. Naturligtvis är det jättekul att gå ut här och helt okey att skriva om det. Men dom kan ju variera sig en aning.
Bag-in-box är knepigt att få tag i här men i julas hittade jag en spansk whisky i bag-in-box som var asbillig men något köp blev det inte. Säkert bra för en billig fylla men kanske inte ens drickbar om man blandar den med cola

1:35 em  
Blogger Thérèse said...

Vad jag menar egentligen är att den som åker till Madrid kanske både vill gå ut och festa och titta på konst på Pradomuséet. Så varför inte skriva om både fest och annat.

1:40 em  

Skicka en kommentar

<< Home