söndag, augusti 13, 2006

nytt namn?

Ingen som läser här regelbundet kan ha undgått att jag flyttar tillbaka till Sverige snart. Fick häromdagen ett mail från en kompis som underade om jag då skulle ändra namn på bloggen till Mitt liv i inlandet.

Jag har inte ens tänkt på det. Har funnits så mycket annat än bloggen att tänka på. Så jag ställer frågan här. Borde jag ändra namn på bloggen när jag bloggar från Sverige och i så fall till vad? Kom med förslag! Jag kommer nog ändå att fortsätta blogga mycket om utlandet och resor även från Sverige. Fast jag har inga regler , jag skriver precis om vad jag vill , när jag vill.I så fall ändrar jag bara bloggens titel och inte adressen den får fortfarande vara
http://utrikes.blogspot.com

17 Comments:

Anonymous Anonym said...

"min syn på hemlandet" kanske

5:58 fm  
Blogger Pumita said...

Att ändra titeln låter som en bra idé, men vore dumt att ändra adressen. Utrikes, det är ju DU, eller hur? Kanske inte fysiskt men ändå... Kommer inte på nåt bra förslag på titel just nu.

9:42 fm  
Blogger Anna Malaga said...

Âh, jag hoppas du fâr en dräglig resa!! Det är väl Arlanda du ska till, sâ det Är kanske OK?
CPH var hemskt, även innan bombhotet.
Tja.., "Mitt liv i Hemlandet" kanske, eller "Mitt liv i omvärlden" , du kommenterar ju i stort sett allt, bâde i Sverige och övriga världen.

10:06 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag tycker att Annas förslag "Mitt liv i hemlandet" var bra. Det hörs ju att du bott i utlandet, jag tycker i alla fall det låter som om du flyttat tillbaka till hemlandet. Jaa, eller nåt...

12:05 em  
Blogger Thérèse said...

Vilka bra förslag ni har allihopa. jag ska tänka på det. Måste nog säga att jag spontant fastnade lite för Annas Mitt liv i omvärlden.
Nej adressen byter jag absolut inte

12:07 em  
Anonymous Anonym said...

Mitt liv utanför utlandet, kanske...

12:20 em  
Blogger Magnus W said...

"Res med Thérèse" ...Jag har så rutten humor. Men jag var bara tvungen!

1:10 em  
Blogger Magnus W said...

Ett mer seriöst förslag;
"Perspektiv från utlandet"? Eller något sådant?...Du har ju trots allt miljoner olika infallsvinklar tack vare dina resor och boenden "utomlands" men ...ja. Det är ju perspektiv när du är i Sverige.

1:11 em  
Blogger Thérèse said...

Xenofoben - också bra förslag

Magnus - Perspektiv från utlandet låter bra men det känns lite som om man kanske borde sitta i utlandet och skriva då. Jag vet inte.

4:26 em  
Anonymous Anonym said...

Livet efter utlandet
eller
Längtan till utlandet
kanske?

5:18 em  
Blogger Thérèse said...

Xenofoben - fast om jag flyttar till utlandet igen blir ju Livet efter utlandet en aning missvisande. Kanske livet mellan utlandet. Längtan till utlandet gillar jag. Passar ju mig som alltid längtar efter något eller någon

5:33 em  
Blogger Cliff Hanger said...

"Thérèse och världen" kanske? Lite härmvarning dock då Sofiaovärlden redan finns, men det gör kanske ingenting?

Eller "Världen och jag" eller "Omvärldsperspektiv".

7:33 em  
Blogger Thérèse said...

Cliff hanger - bra förslag , Världen oh jag och Therese och världen gillade jag. Men väljer jag det sista ska jag nog först höra med Sofia att det är okey. Känns som härmvarning...

Fortsätt komma med förslag!

7:37 em  
Blogger becka said...

"Mitt liv som Thérèse" är mitt förslag! Tyckte också att Annas "mitt liv i omvärlden" och Cliffs "Världen och jag" var bra.

7:11 em  
Blogger Pumita said...

"Världen och jag" låter bra tycker jag eller varför inte "I Thérèse värld"?

10:25 em  
Anonymous Anonym said...

Du kan ju sätta in ett litet "fd" innan "..utlandet" så löser du det! Fast jag tycker själv inte att det är ett speciellt bra förslag - röstar också på Mitt liv i omvärlden eller möjligtvis Mitt liv i fosterlandet..

11:06 em  
Blogger Thérèse said...

Becka - nja vet inte om Mitt liv som Thérèse där känns det som det måste bli mer personligt. Jag är ju fövisso personlig ibland men det finns otroligt mycket jag lämnar utanför bloggen. Mitt liv i omvärlden gillar jag

Pumans dotter - samma med i Thérèse värld låter som en väl personlig blogg. Ialfall personligare än vad jag vill skriva. Här blir det aldrig något som åh jag är så kär , gissa vad han sa till mig och sånt.

Ellinor - ja det är ju en enkel lösning med fd. eller så behåller jag bara titeln och struntat i att jag inte åtminstone tillfälligt bor i utlandet. Det blir ju fler långa utlandsvistelser och kanske utlandsboende för mig skulle jag tro

11:10 em  

Skicka en kommentar

<< Home