fredag, juni 09, 2006

titta på fotboll

Jag upptäckte att alla matcher utom Spaniens , finalen , kvartfinalen och bronsmatchen visas på en TVkanal som jag inte har. Visst man kan lyssna på radio och Eurosport sänder en del iallfall i efterhand. När Sverige spelar får jag väl gå till baren och titta. Visst jag kan ju lyssna på radio på sr men det är inte samma sak. Känns inte kul att jag kommer att missa så många matcher och tittar jag på sammandragen på Eurosport senare på kvällen vet jag förmodligen redan hur det har gått. Trist.

5 Comments:

Blogger Stora Morran said...

Kors du måste kirra en svensk-bar att se matcherna på! Inget annat är acceptabelt!

12:21 fm  
Blogger Nejma said...

Vilka kanaler går matcherna på då? Mina barn hade lyckats hitta Tysklandmatchen på någon arabisk kanal och skulle ABSOLUT se på matchen där... Kändes inte riktigt som min grej, tyvärr... Har tyvärr inte +-kanalerna nu eller dom vanliga (Tele5, Antena3 osv) just nu. Så var hittar jag matcherna?

/Nejma -som hoppas slippa VMpå arabiska

1:12 fm  
Blogger Thérèse said...

Stora Morran - ja du har rätt men jag har verkligen ingen koll på var svenskarna i den här stan håller till. Om någon vet tar jag tacksamt emot tips.

Nejma - 6 (sexta) sänder alla matcher. Enligt hemsidan är kanalen gratis så man ska säga till husägaren att man vill ha den , vi har den iallfall inte. Cuatro som vi har, sänder alla Spaniens matcher plus semifinaler och final samt bronsmatch. Eurosport sänder en hel del men mycket sänds i efterhand , jag antar att dom inte har rättigheter dvs. inte har haft råd att betala för att sända direkt. Annars kan du sätta på VM på arabiska logga in på Sveriges Radio och ställa den bredvid TVn , skruva ner TVljudet och se matchen i en arabisk kanal med svenskt ljud.

1:17 fm  
Anonymous Anonym said...

Om du inte är på någon bar och tittar på matchen nu: iväg med dig!

6:55 em  
Blogger Thérèse said...

Pistache - jag har suttit på en bar i närheten av där jag bor ägaren har bjudit på rött vin och tortilla -spansk potatisomelett.

Johanna - jag har varit på bar med ett gäng japsnaka kompisar och skämts så mycket att jag nu lovat att hålla på Japan

9:22 em  

Skicka en kommentar

<< Home