måndag, januari 15, 2007

beta?

En liten fråga till er som har blogger och har uppdaterat till deras nya version. Är det något ni rekommenderar? Vilka är fördelarna med den nya versionen?

15 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej! Jag gick över till beta (som inte längre är beta utan ny) och är jättenöjd. Man kan lägga till kategorier, jobba med template på ett lätt och smidigt sätt: jag rekommenderar det varmt!

10:33 em  
Anonymous Anonym said...

Kan bara hålla med lugnetetc. Har inte märkt något negativt än så länge och jag har kört ett tag nu.

1:48 fm  
Anonymous Anonym said...

Nya blogger har som ovanstående nämner lämnat beta, tack och lov! Beta innehöll massa buggar och strulade hela tiden. Jag har bytt till den nya versionen och är kanonnöjd. Den är litye mer lättöverskådlig, och framförallt så har den inte lika stora problem med tillgänglighet som den gamla versionen. Du kom väl ihåg häromkvällen då det inte gick att komma in på en enda av de gamla bloggarna, medan de nya funkade perfekt. Kram kram

10:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag vet inte om det är så fortfarande, men vill bara förvarna: länkarna kanske ryker när du byter mall. Jag var medveten om det, men det blev lite pyssel. Nu kanske de har fixat det.

10:22 fm  
Anonymous Anonym said...

Den nya versionen har jag med, det går mycket snabbare, man har bättre överblick, och det är mycket lättare att göra sin sida mer personlig (inte för att jag gjort det, men jag har testat). Det som hände mig var att alla å,ä och ö i mina länkar blev konstiga. Men jag gick in i templaten och skrev dem på nytt och sparade och då blev det som vanligt igen. Jag rekommenderar ett byte.

11:09 fm  
Blogger Stora Morran said...

Jag vägrar byta! Jag vägrar göra något tekniskt om det inte är så att någon tvingar mig. Länkarna rök hos Produktionsledaren. Det tog hur lång tid innan hon kunde lösa det.

3:23 em  
Anonymous Anonym said...

Det var med betaversionen som länkar och sånt försvann. därför väntade jag med att byta tills blogger hade lämnat beta. Och jag har inte haft ett enda problem!

4:49 em  
Anonymous tolken said...

Jag har ju inte blogger alls s det kan jag inte säga något om men jag har en idé: kolla på min blogg och se om du vill vara med och göra ett månadsinlägg.

6:38 em  
Blogger Thérèse said...

Tack allihopa, jag ska försöka förnya mig. Fast jag är lite som Stora Morran.

Tolken - kul idé , som jag skrev på din sida jag är gärna med. Bra att få ämnen för jag har ju "bloggidétorka" då och då

9:25 em  
Anonymous Anders said...

Vi kör Wordpress och det är att rekommendera. Kräver dock lite snickrande med CSS och html.

10:21 em  
Blogger Thérèse said...

Anders - jag har hört att Wordpress ska vara bra och man kan göra mer med sidan där. Att jag hamnade på blogger var mest enslump , jag läste inte direkt några bloggar innan jag började skriva själv.

2:37 em  
Blogger Thérèse said...

Jag gjordeett försök att byta till nya versionen idag men får veta att min blogg är för stor. Blogger ska lösa det problemet men jag får vänta. Så jag blir väl kvar gamla versionen så länge

2:40 em  
Anonymous Anonym said...

Påstår de att du har skrivit för mycket?! Det kan inte stämma. ;)

Jag hamnade också på Blogger av en slump, men vet inte om mina html-kunskaper skulle räcka till Wordpress... antagligen inte.

3:11 em  
Blogger Coola Morsan said...

Oj, din blogg för stor.. ja, då vågar inte jag byta till nya än. Jag är lite ute efter det här med labels, men märker att det är ganska tidskrävande att behöva kategorisera sina texter också.

5:54 em  
Blogger Thérèse said...

Pumans dotter - haha jag har faktiskt hunnit med över 600 inlägg sen jag startade i december 2005... Fast detär väl inte för mycket ;)

Coola morsan - ja ja vet inte hur mycket bättre det blir om man byter. Jag har också varit sugen på det där med labels men precis som du också tänkt att det är ganska tidskrävande

6:35 em  

Skicka en kommentar

<< Home