onsdag, maj 10, 2006

cider meets condensed milk

Som jag skrev fick jag ett paket med cidermjölk och Hello Kittykakor i går.
Idag kunde jag inte hålla mig längre utan öppnade Mitsuya, cider meets condensed milk. Smakade faktiskt väldigt gott. Svårt att beskriva smaken men det var kolsyrat och smakade inte mjölk kanske lite päronaktig smak. Gott var det hur som helst och kan rekommenderas till alla som har vägarna förbi Japan.
Min japanska kompis vägrade smaka på cidermjölken men han översatte det som stod på Hello Kitty kakan.

cider meets condensed milk och lite av min dator som jag skriver den här bloggen på.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ser spännande ut. Jag är sugen på att testa. Tror ju dessvärre inte att jag kommer till Japan inom den närmsta framtiden. :P

8:24 em  
Anonymous Anonym said...

nååå vad stod det på kakan då?

9:57 em  
Blogger Me said...

Visst är det gott?! Annars finns det något som heter Calpis också. Det är samma sak, fast som saft. Man blandar ut det med vatten. Ingen kolsyra då förstås, men det smakar jättegott med några iskuber i glaset.

10:13 fm  
Blogger Thérèse said...

Johanna - har du chansen så testa , det var spännade. Jättegott när det var riktigt kallt

Vivla - mixen ska blandas med 3 msk mjölk , kakan ska mikras 1.3 minuter , hello kittys öron ska vara inåt , hello kitty formen ska stå i kartongen under tiden i mikron mm.
Foto på kakan kommer när jag har bakat.


Japaneseviking - jag har provat Calpis också. En japanska kompis som hade varit i Japan bjöd på det. Det var lite mer syrligt , lite drickyoghurtaktigt och inte kolsyrat. Också gott men cidermjölken var nog snäppet bättre

10:50 fm  

Skicka en kommentar

<< Home