tisdag, januari 24, 2006

Det kom ett paket

Hurra! Idag kom en leverans från Sverige med svenskt godis. Vi har haft en riktig saltlakritsfrossa här. Konstigt egentligen när jag pratar med andra svenskar i utlandet är det oftast saltlakrits som dom flesta saknar mest från Sverige, ja förutom vänner, familj och släktingar förstås. Men varken jag eller någon annan jag pratat med har varit några storkonsumenter av saltlakrits när vi bodde i Sverige.
Nu har jag iallfall fyra påsar saltlakrits. Får se hur länge dom räcker men nu är mitt sug för några månader eller iallfall några veckor framåt botat.
Finns mycket god mat och dryck här i Spanien och i andra länder men blott Sverige svenskt godis har. Här är dom väldigt duktiga på goda bakverk och god choklad men mindre duktiga på godis.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vi har nog inte varit bort tillräckligt länge för att börja sakna lakrits. Jag hör av mig när vi har uppnått det stadiet :-)

7:51 em  
Blogger Cliff Hanger said...

Hörde att Kennet Andersson, fotbollsspelaren alltså, fick specialleveranser med saltlakrits till sig när han bodde utomlands. Själv tycker jag att det är fruktansvärt äckligt.

4:13 em  
Blogger Thérèse said...

Egentligen väljer jag choklad framför saltlakrits. Har hört samma sak om Ravelli, han lär ha fått saltlakritsleveranser till sig i Florida där han hade en kort utlandskarriär

4:33 em  

Skicka en kommentar

<< Home